Tilbehørspakker til Robomow

Knallpriser!!!

Vi har satt sammen nyttige tilbehørspakker til din Robomow. Her sparer du mye penger kontra å kjøpe alle elementene løst.

Du finner våre tilbehørspakker her.

Selvom det er en liten stund til gresset er grønt, så benytter vi anledningen her nå til å tilby deg tilbehørspakker til din Robomow gressklipper.
Erfaringsmessig så er det lurt å bytte slitte kniver før ny sesong slik at du får et godt kutt på gresset. Gressklippere vi får inn på service forteller oss at det er mange klippere som opererer med sløve kniver. Da slår de mer gress enn å klippe, samt at du påfører klippemotorene unødig slitasje og varmegang.

Vi har også lagt ved nyttig tilbehør som kantledning, plugger og skjøter også. Det skjer jo fra tid til annen at kantledning blir skadet og noen reparasjoner er preget av at man tar det man har for hånden for å reparere. "Sukkerbiter" og elektrikertape er vanlige skjøtemetoder som garantert gir deg problemer med kantsignalet på sikt. 
Bruk silikonfylte skjøter som er vanntette, samt benytt litt ekstra kabel slik at du slipper å strekke den gamle for å få det til å passe. 

Vi legger også ved (for S og C modellene) oppheng til lagring på vegg. Klipperne tar vesentlig mindre plass om du henger de opp på veggen istedenfor å sette de i en hylle eller på et bord etc. Vil også minne deg om at vi tar imot klippere til vinterservice/lagring hver eneste sesong om du ikke har plass til å lagre selv.

Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×