Automatiske vanningsanlegg

Gress, busker, blomster, urter, trær m.m trenger vann for å ha best mulig gro og vekstvilkår. Med våre produkter kan du opprettholde nødvendig vannmengde til ditt uteområde.

 

 • Vi kan vanningsanlegg

  Uansett hvilket system man velger, er det viktig å ta hensyn til eventuelle vanningsrestriksjoner i kommunen der du bor, og tilrettlegge vanningen på bakgrunn av det. Med et automatisk vanningssystem kan du enklere legge til rette for eventuelle restriksjoner der du bor. Et automatisk vanningssystem gir deg i tillegg en forenkling i måten du vanner på. Istedenfor å gå rundt med bøtte eller slange, så har du et organisert system som utfører jobben for deg. Dine vanntrengende områder får også korrekt mengde vann til riktig tid.

 • Fordel med automatikk

  Automatiske vanningssystem kan programmeres til å vanne akkurat når du ønsker, dette er noe av den store fordelen med disse. Dryppvanning er en effektiv måte å vanne på. Det er både vannbesparende, rimelig og gir plantene den nødvendige vanntilførselen. Vi leverer og monterer både enkle systemer, men også mer avanserte. Forskjellen er at du har mer kontroll på de mer avanserte, med tanke på når og hvor mye systemet skal vanne.

 • Popupvanning – spredere

  Popup vanning har kommet for fullt de senere årene. Flere og flere ser fordelen av å kunne vanne gressplenen sin på en mer effektiv og fullstendig måte. Man slipper å flytte den tradisjonelle sprederen rundt omkring og i tillegg får gressplenen din riktig mengde vann. Vanning.no leverer ferdig monterte løsninger som er tilpasset ditt område. Vi prosjekterer og gir deg et fullstendig anlegg som du vil ha minimalt arbeid med.

 • Dryppvanning

  Dryppvanning er en glimrende løsning i mange tilfeller for automatisk vanning i hage. Det gir deg en kontrollert tilføring av vann til ulike elementer som trenger vann. Det være seg blomsterbed, busker, trær, bær, kjøkkenhage og lignende.

 • Drift og vedlikehold

  Om ønskelig tilbyr vi deg også en driftsavtale på ditt anlegg. Da sørger vi for drift og vedlikehold av anlegget og du slipper å ha noe med dette å gjøre.
  Vi opplever utelukkende gode tilbakemeldinger fra våre kunder. De forteller om et driftsikkert og effektivt vanningsanlegg som sparer de for både unødig vanning – og ikke minst – en forenkling slik at de kan bruke tiden sin på andre ting.
  I tillegg opplever de frodige plener, god vekst på busker, grønnsaker, urter og annet. Våre kunder bestiller som regel komplette anlegg som omfatter både popupvanning og dryppvanning. Vi har opparbeidet oss gjennom flere år en solid erfaring om hva som er det beste alternativet for din hage.

 

 

 

Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×